PostHeaderIcon GDPR (General Data Protection Regulation)

Ochrana osobných údajov

V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) prevádzkovateľ sprístupňuje dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle nasledovné informácie.

Prevádzkovateľ

Názov: ZŠ s MŠ Nižný Slavkov

Sídlo prevádzkovateľa: 08275 Nižný Slavkov 72

Email: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte gay bareback mať povolený JavaScript.

Telefón: 0908212816

Zodpovedná osoba

Mgr. Jozef Jendrichovský

Email: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Telefón: +421 911 794 174

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Adresa: Hraničná 12, 820 07 Bratislava lesbian videos 27

E-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Telefón: +421 2 323 132 14

Telefonické konzultácie: +421 2 323 132 20

Informácie o účele spracúvania, na ktoré sú osobné údaje určené

 

Posledná úprava (Piatok, 25 Máj 2018 20:42)

Čítať celý článok...

 

PostHeaderIcon Deň zdravej výživy

     Stalo sa dobrým zvykom na našej škole pripomínať si významné dni. K jedným z nich nepochybne  patrí aj Deň zdravej výživy.  Aký bol očami tých, ktorí sa na ňom vo veľkej miere podieľali?

Marianna K.: „Deň zdravej výživy bol super. Každý priniesol niečo chutné, napríklad: nátierky, koláče, ovocné misy... Najviac mi chutila krabia nátierka. Asi najkrajšia bola výzdoba, ktorá bola veľmi pestrofarebná. black porn videos Bolo tam rôzne ovocie, zelenina, listy...“

Natália K.: „Deň zdravej výživy sa mi páčil. Delikatesné koláče, výborné nátierky, šaláty a chutné pečivo nechýbali na stole. Žiakom tak veľmi chutilo, že až oblizovali taniere. Dúfam, že vždy budeme mať na škole takýto super deň.“ 

Timea R.: „Deň zdravej výživy bol zaujímavý a výnimočný. V stredu som pripravovala mrkvový šalát celkom sama a podľa toho aj chutil. Deň zdravej výživy sa konal v našej jedálni, všetko sa zjedlo, veľmi sme sa potešili. black porn Hlavne tí starší všetko zjedli - aspoň sme vedeli, že im chutilo.“

Patrícia H.: „Na Deň zdravej výživy sme pre Vás pripravili sladké pochutiny. Pani kuchárky pre Vás pripravili výživu, nátierky a zaobstarali aj pre nás hot lesbian porn pečivo. Pripravila som pre Vás ovocný  šalát, ktorý sa zjedol rýchlo. Samozrejme tam boli aj iné dobré jedlá, ako napríklad cesnaková nátierka, vajíčková nátierka, a výborné koláče.“ J

Mária S.: „Výborné nátierky, koláče, výživy, šaláty - na tom všetkom si mohli žiaci pochutnať v jeden slnečný deň. Do tejto zbierky dobrôt som prispela aj ja so svojou krabou nátierkou. lesbian porn Ako každý rok sa zjedla ako prvá. Usudzujem, že bola zo všetkých nátierok najlepšia.“ J

Ivana K.: „Vášnivá vôňa, stôl plný dobrôt, všetko, čo  si človek môže predstaviť. Toto si 16.10.2014 žiaci ZŠ s MŠ v Nižnom Slavkove  vychutnali v našej  jedálni. Bolo tam všetko, na čo si len spomeniete. Koláče, nátierky, výživy, šaláty.. To všetko pripravili žiaci z krúžku EKO. Takže tento deň sme si užili naplno. Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli.“             

Anna P.: „V stredu sme na EKO- krúžku pripravovali výzdobu a stolovanie  na krásny Deň zdravej výživy. V štvrtok ráno 16.10.2014 každý priniesol, čo pripravil. Žiaci priniesli samé dobroty, napríklad: nátierky, fajnové koláče, šaláty a podobne.  Ja osobne som priniesla dve banánové rolády. Z jedálne ZŠ s MŠ Nižný Slavkov naň prispeli nátierkami a tiež aj pečivom. Proste dvoma slovami BOLO SUPER. Deň zdravej výživy bol krásny.“                                                                                  

Bronislava Š.: „Deň  zdravej   výživy  bol výnimočný. Naše kuchárky nám pripravili veľmi dobré a zdravé nátierky. Jedlo všetkým  chutilo. Ja som pripravila šunkovú nátierku. nude celebrities Bolo tam veľmi veľa jedál, ktoré boli tiež dobré a chutné. Dúfam, že sa každému  Deň výživy páčil.“

Olívia S.: „Streda večer: „Mamííí, mi pomôžeš urobiť koláč?“
Štvrtok ráno: „Mamka to bude ten koláč dobrý?“
Štvrtok poobede: „Mamka on sa celý zjedol!!“

Kristína D.: „Deň zdravej výživy v našej škole write my essay prebehol úplne super. Najviac tam bolo nátierok a ovocných koláčov. Ja som priniesla mrkvový  šalát, ktorý som robila ráno pred tým,  ako som  išla do školy. V deň zdravej výživy sa úplne všetko pojedlo, lebo všetko bolo veľmi zdravé a chutné.“

Mária K.: „Deň zdravej výživy sa mi páčil. V kuchyni pripravili nátierky a zaobstarali pečivo. Na prvej hodine sa všetko pripravovalo a potom sa do tých dobrôt mohli pustiť žiaci našej školy. Na stoloch bolo veľa výborných koláčov, nátierok a ešte viac hladných a nedočkavých žiakov. Myslím, že každému chutilo a boli radi, že sa aspoň  jednu hodinu nemuseli učiť.“

Kristína Č.: „Deň zdravej výživy bol super. Tešila som sa naňho. Boli tam fajne jedlá. A prispeli sme aj zeleninou na výstavku.“                                          

 

PostHeaderIcon Sudoku - hra pre múdre hlavičky

Späť na úvod >> Úvod
Logo školy, Facebook a RSS
Logo_zs_slavkov_1Facebook__Aktuality_Aktivity_32Aktivita_webu_III _
Počasie

Počasie Nižný Slavkov - Svieti.com

Najnovšie fotografie
Hodiny
Meniny 2016
Dnes cartoon porn má meniny: Mikuláš
Zajtra má meniny : Ambróz
Pozajtra má meniny : Marína
Náhodný vtip
Ruská ponorková flotila.
Nebaví Vás vaša práca? ... príďte medzi nás... Ruská ponorková flotila 

Čo ponúkame: 
- Získate mnoho nevšedných zážitkov z pobytu na miestach, kam ľudská noha veľakrát nevstúpila a asi ani nevtúpi! 
- Vaši kolegovia budú vašu prácu pozorovať so zatajeným dychom! 
- Nahliadnete za hranicu možností najmodernejšej techniky! 
- Vyhnete sa dlhotrvajúcim chorobám staroby! 
- Stanete sa populárnou osobnosťou a o váš osud sa bude zaujímať takmer celý svet! 
- Pokiaľ budete mať štastie, stanete sa držiteľmi hĺbkových a pobytových rekordov o akých sa športovým potápačom ani nesní! 
- Istotu pracovného miesta až do smrti!