PostHeaderIcon GDPR (General Data Protection Regulation)

Ochrana osobných údajov

V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) prevádzkovateľ sprístupňuje dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle nasledovné informácie.

Prevádzkovateľ

Názov: ZŠ s MŠ Nižný Slavkov

Sídlo prevádzkovateľa: 08275 Nižný Slavkov 72

Email: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Telefón: 0908212816

Zodpovedná osoba

Mgr. Jozef Jendrichovský

Email: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Telefón: +421 911 794 174

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Adresa: Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

E-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Telefón: +421 2 323 132 14

Telefonické konzultácie: +421 2 323 132 20

Informácie o účele spracúvania, na ktoré sú osobné údaje určené

 

Posledná úprava (Piatok, 25 Máj 2018 20:42)

Čítať celý článok...

 

PostHeaderIcon Deň zdravej výživy

     Stalo sa dobrým zvykom na našej škole pripomínať si významné dni. K jedným z nich nepochybne  patrí aj Deň cartoon porn zdravej výživy.  Aký bol očami tých, ktorí sa na ňom vo veľkej miere podieľali?

Marianna K.: „Deň zdravej výživy bol super. Každý priniesol niečo chutné, napríklad: nátierky, koláče, ovocné misy... Najviac mi chutila krabia nátierka. Asi najkrajšia bola výzdoba, ktorá bola veľmi pestrofarebná. Bolo tam rôzne ovocie, zelenina, listy...“

Natália K.: „Deň zdravej výživy sa mi páčil. Delikatesné koláče, výborné nátierky, šaláty a chutné pečivo nechýbali na stole. Žiakom tak veľmi chutilo, že až oblizovali taniere. Dúfam, že vždy budeme mať na škole takýto super deň.“ 

Timea R.: „Deň zdravej výživy bol zaujímavý a výnimočný. V stredu som pripravovala mrkvový šalát celkom sama a podľa toho aj chutil. Deň zdravej výživy sa konal v našej jedálni, všetko sa zjedlo, veľmi sme sa potešili. Hlavne tí starší všetko zjedli - aspoň sme vedeli, že im chutilo.“

Patrícia H.: „Na Deň zdravej výživy sme pre Vás gay porn videos pripravili sladké pochutiny. Pani kuchárky pre Vás pripravili výživu, nátierky a zaobstarali aj pre nás pečivo. Pripravila som pre Vás ovocný  šalát, ktorý sa zjedol rýchlo. Samozrejme tam boli aj iné dobré jedlá, ako napríklad cesnaková nátierka, vajíčková nátierka, a výborné koláče.“ J

Mária S.: „Výborné nátierky, koláče, výživy, šaláty - na tom všetkom si mohli žiaci pochutnať v jeden slnečný deň. Do tejto zbierky dobrôt som prispela aj ja so svojou krabou nátierkou. Ako každý rok sa zjedla ako prvá. Usudzujem, že bola zo všetkých nátierok najlepšia.“ J

Ivana K.: „Vášnivá vôňa, stôl plný dobrôt, všetko, čo  si človek môže predstaviť. Toto si 16.10.2014 žiaci ZŠ s MŠ v Nižnom Slavkove  vychutnali v našej  jedálni. Bolo tam všetko, na čo si len spomeniete. Koláče, nátierky, výživy, šaláty.. To všetko pripravili žiaci z krúžku EKO. Takže tento deň sme si užili naplno. Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli.“             

Anna P.: „V stredu sme na EKO- krúžku pripravovali výzdobu a stolovanie  na krásny Deň zdravej výživy. V štvrtok ráno 16.10.2014 každý priniesol, čo pripravil. Žiaci priniesli samé dobroty, napríklad: nátierky, fajnové koláče, šaláty a podobne.  Ja osobne som priniesla dve banánové rolády. Z jedálne ZŠ s MŠ Nižný Slavkov naň prispeli nátierkami a tiež aj pečivom. Proste dvoma slovami BOLO SUPER. Deň zdravej výživy bol krásny.“                                                                                  

Bronislava Š.: „Deň  zdravej   výživy  bol gay bareback výnimočný. Naše kuchárky nám pripravili veľmi dobré a zdravé nátierky. Jedlo všetkým  chutilo. Ja som pripravila šunkovú nátierku. Bolo tam veľmi veľa jedál, ktoré boli tiež dobré a chutné. Dúfam, že sa každému  Deň výživy páčil.“

Olívia S.: „Streda večer: „Mamííí, write my essay mi pomôžeš urobiť koláč?“
Štvrtok ráno: „Mamka to bude ten koláč dobrý?“
Štvrtok poobede: „Mamka on sa celý zjedol!!“

Kristína D.: „Deň zdravej výživy v našej škole prebehol úplne super. Najviac tam bolo nátierok a ovocných koláčov. Ja som priniesla mrkvový  šalát, ktorý som robila ráno pred tým,  ako som  išla do školy. V deň zdravej výživy sa úplne všetko pojedlo, lebo všetko bolo veľmi zdravé a chutné.“

Mária K.: „Deň zdravej výživy sa mi páčil. V kuchyni pripravili nátierky a zaobstarali pečivo. Na prvej hodine sa všetko pripravovalo a potom sa do tých dobrôt mohli pustiť žiaci našej školy. Na stoloch bolo veľa výborných koláčov, nátierok a ešte viac hladných a nedočkavých žiakov. Myslím, že každému chutilo a boli radi, že sa aspoň  jednu hodinu nemuseli učiť.“

Kristína Č.: „Deň zdravej výživy bol super. Tešila som sa naňho. Boli tam fajne jedlá. A prispeli sme aj zeleninou na výstavku.“                                          

 

PostHeaderIcon Svetový deň vody 2014

 

 

PostHeaderIcon Florbal

Fotogaléria zo dňa nude celebrities 20.3.2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videogaléria zo dňa 20.3.2014.
 

Foto a Video: Mgr. Michal Ceperko

Posledná úprava (Pondelok, 24 Marec 2014 14:56)

 

PostHeaderIcon Oznam o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov z účinnosťou od 1.7.2013

oznam

Posledná úprava (Streda, 11 December 2013 14:38)

 

PostHeaderIcon Sudoku - hra pre múdre hlavičky

Späť na úvod >> Úvod
Logo školy, Facebook a RSS
Logo_zs_slavkov_1Facebook__Aktuality_Aktivity_32Aktivita_webu_III _
Počasie

Počasie Nižný Slavkov - Svieti.com

Najnovšie fotografie
Hodiny
Meniny 2016
Dnes má meniny: Radúz
Zajtra má hot lesbian porn meniny : Hilda
Pozajtra má meniny : Otília
Náhodný vtip
Stratený čas
Syn sa bifľuje úlohu zo slovenčiny:
- Otec, aký je to čas "Mamička sa rozpráva so susedou"?
- Stratený, synku, stratený!